Paranormal Activity !
1 sayfadaki 1 sayfası
Paranormal Activity !
Paranormal Activity
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Oren Peli
Senaryo : Oren Peli
Görüntü Yönetmeni : Oren Peli
Yapım : 2007, ABD , 99 dk.
Oyuncular
Amber Armstrong , Michael Bayouth (Şeytanbilimci) , Katie Featherston , Mark Fredrichs
Orta sınıf mensubu genç çift, taşındıkları banliyöde normal bir hayat sürmeyi ummaktadırlar. Bir süre sonra bu evde bir tuhaflık hissederler, kötü bir ruh onları rahatsız etmektedir. Hayalet özellikle gece yarısı, Micah ve Katie uykudayken ortaya çıkmaktadır. Bunun üzerine çift yaşadıklarını kamera ile kaydetmeye başlar.
Trailer : http://www.paranormalactivity-movie.com
- aldığım haberlere göre yaşanmış bir olaydan uyarlanmıştır u.u -
korku / gerilim filmi ~~ e gerilim demek ben demek haliyle izlemek istiyorum , tabii kaç hafta uyuyamam orası meçhul ! >.<'
edit: oyunculara dikkatinizi çekerim O.o
Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Oren Peli
Senaryo : Oren Peli
Görüntü Yönetmeni : Oren Peli
Yapım : 2007, ABD , 99 dk.
Oyuncular
Amber Armstrong , Michael Bayouth (Şeytanbilimci) , Katie Featherston , Mark Fredrichs
Orta sınıf mensubu genç çift, taşındıkları banliyöde normal bir hayat sürmeyi ummaktadırlar. Bir süre sonra bu evde bir tuhaflık hissederler, kötü bir ruh onları rahatsız etmektedir. Hayalet özellikle gece yarısı, Micah ve Katie uykudayken ortaya çıkmaktadır. Bunun üzerine çift yaşadıklarını kamera ile kaydetmeye başlar.
Trailer : http://www.paranormalactivity-movie.com
- aldığım haberlere göre yaşanmış bir olaydan uyarlanmıştır u.u -
- Spoiler:
- arkadaşlarımdan aldığım yorumlara göre sinemaya yalnız gitmeyin ! hatta bu filmi izlemek için sinemaya gitmeyin !
korku / gerilim filmi ~~ e gerilim demek ben demek haliyle izlemek istiyorum , tabii kaç hafta uyuyamam orası meçhul ! >.<'
edit: oyunculara dikkatinizi çekerim O.o
1 sayfadaki 1 sayfası