Casablanca Memory
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Casablanca Memory
Tamiyle kendi anlatımım
Reinin doğum günüdür.Bi oğlan(döverim onu bn) kırmızı güllerle Reiye yaklaşır(1.kural geçerlidir).Ona bi mektup uzatır.Tam mektubu alacakkken Usagi mektubu kapar ve okumaya başlar.Oğlanın kendisiyle çıkmak istediğini söyler(usagiye deil reiye )Rei de benim oğlanlarla ilgim yok(görücezz)der ve ordan uzaklaşmaya başlar
Tapınağa geldiğinde büyükbabası babasından hediye geldiğini söyler.Beyaz zambaklar ve her yıl ve her yıl aynı bi tane giysi.Usagiyle Ami içeriye girer ve hediyeleri tutar.
Kızlar zambaklara bakıp dururken(usagininde mamorusu var 200 tane gül atmış zamanında)bi araba Reiyi almaya gelir.Babası meşgul bir politikacıdır ve onu çoğu zaman göremez.Bu yüzden yemeği onunla birlikte yiyemiyecektir(ay ne üzüldüm ne üzüldüm) Rei masaya geldiğinde Kaidou-san(m)ı görür(ne düşünceli bi adam)
İşte konuşurlar dilek filan dilerler mutlu yıllar falan filan.Sonra bi müzik sesi duyarlar.Her zaman bu müzik çalıyormuş.Geçen yıl onlara katılamışmış.Rei çok küçüklüğünden beridir Kaidou sürekli onun etrafındaymış.Babasının asitanıymış mış neymiş.Küçüklüğünde bi çiçekci dükkanına gitmişler ona hangi çiçeği istediğini sormuş.Rei de zambak demiş.Bundan sonra sürekli doğum gününde zambak gelmeye başlamış(yani hediyeyi kaidounun verdiği ortaya çıkıyor).Sonra sohbet etmişler.İkiside kimseye güvenmemiş ve hiç evlenmeyeceklerini söylemişler(yaşa bak lafa bak).Rei gülümser Sen ve Ben uyumlu insanlarız(bence fazladan uyumlu)
Gece yatakta(o anlamda değil herhalde) uyumaya çalışırken Kaidou-sanı düşünmüş(abarrtı rei-chanda)
Aylar geçince müzik kutularını herkez almaya başlamış(o müziği çalan şey o kutulmuş ve o kutu çok önemli bi şeyi öğrenmemize neden olacak)
Makoto Reiye hikayesini anlatır.Birlikte içlerini dökerler
Rei eve dönerken kaidou-sanı bi kadınla görür(şu anda manganın ortasındayız)Rei koşarak eve gelir.
Japonyada yağmur anormal derecede artar.Rei evde çiçekleri düzenler ve makotoya iyi bi hediye olacağını düşünür
Makotonun evinde kapısı açıktr ve bi köşede müziği dinliyordur.Rei kutuyu kırar ve içinden bi ruh çıkar.Rei sailor marsa dönüşür
Birden geçmişi gösteren bi sahne geçen yıl ne olduğunu gösterir(olay burda başlıyor)Kaidou -san Reinin tapınağına gitmiş ve ona bi kitap vermiş.Rei ona sormuş o evlenecekmişse niye babası onu geliştiriyormuş(babası biriyle evlenme diye bi şart koymuş herhalde).Kaidou-san da sadece bi çocuğa sahip olamayacağını söylemiş gerisi serbestmiş.Rei yalancı demiş(yani bağırmış)...
Ya nasıl yazıcam burayı tıkandım cümle çok uygunsuz oluyor
- Spoiler:
- Eğer sen, siyasal dünyaya girersen... Eğer sen, babayı başarırsan, sonra... Ben, benle evlenmen için seni istedim." bunu rei demiyor dimi??
Bütün müzik kutuları kırılır ve sarışın bi kadın piyanodan kalkar(şimdi olay şöyle lokantada çalan müziği kadın çalıyor o kutuyu da kadın yaratmış oldu oh be)
Ve birden Kaidou-sanın üstünde jadeiteyi ve annesini görür(yani j-dite herş şeyi mahfediyor hem güzelim kaidounun yanında ne işi var bea)
Sonra rei kadının üzerine bi ofuda atar ve kadında jadeitede yok olur(annesi güzelmiş ama kızı daha güzel)
Diğer savaşçılar varır ama düşman yenilmiştir çoktan.
- Spoiler:
- Sailor Mars, ona der, eğer o, bir kişiye aşık olsaydı, o, her histe onunki olması için o kişiyi isteyecekti. Ondan beri, kişiye adil değil midir, o asla, aşık olmayacak. "Ben, şimdi sevgiye ihtiyaç duymam", o, kızlar söyler. "Ama benim, aynı amaçla uyumlu insanlarım var. Ben, hepinize sahibim."
acaba lover of princess kaguya yıda mı anlatsam(o da lunalı)
PrensesMars- Katılımcı Üye
-
savaşçı :
ruh hali :
PrensesMars- Katılımcı Üye
-
savaşçı :
ruh hali :
1 sayfadaki 1 sayfası