Grup Puanları
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Grup Puanları
evet forumun aşağısında görünen savaşçı gruplarını biliyorsunuzdur işte onları kazanmak için gereken puanlar =
Merkür Savaşçısı, Mars Savaşçısı, Jüpiter Savaşçısı, Venüs Savaşçısı, Plüton Savaşçısı, Satürn Savaşçısı ] [ Neptün Savaşçısı, Uranüs Savaşçısı=500 puan
Smokinli Şövalye=300 puan
Ay savaşçısı=700 puan
hayırlı uğurlu olsun =)
Merkür Savaşçısı, Mars Savaşçısı, Jüpiter Savaşçısı, Venüs Savaşçısı, Plüton Savaşçısı, Satürn Savaşçısı ] [ Neptün Savaşçısı, Uranüs Savaşçısı=500 puan
Smokinli Şövalye=300 puan
Ay savaşçısı=700 puan
hayırlı uğurlu olsun =)
En son Sailormoon_ami tarafından Çarş. Kas. 19, 2008 10:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Grup Puanları
Hayırlı Uğurlu Olsun xD Puanlar bence çok güzel.Sadece Smokinli Şövalye 300 olsa Merkür Savaşçısı, Mars Savaşçısı, Jüpiter Savaşçısı, Venüs Savaşçısı, Plüton Savaşçısı, Satürn Savaşçısı ] [ Neptün Savaşçısı, Uranüs Savaşçısı=500 puan olsa daha iyi olur.sitede smokinli şovalyeden çok onlar tercih edilcek.( Çok kötüyüm xD )
Sailormoon-usagi- Baş Moderatör
-
savaşçı :
ruh hali :
Madalyalar :
tamam canımseni mi kırcamSailormoon-usagi demiş ki:Hayırlı Uğurlu Olsun xD Puanlar bence çok güzel.Sadece Smokinli Şövalye 300 olsa Merkür Savaşçısı, Mars Savaşçısı, Jüpiter Savaşçısı, Venüs Savaşçısı, Plüton Savaşçısı, Satürn Savaşçısı ] [ Neptün Savaşçısı, Uranüs Savaşçısı=500 puan olsa daha iyi olur.sitede smokinli şovalyeden çok onlar tercih edilcek.( Çok kötüyüm xD )
puhaahhah bende onay bekliyordum siteye ilk üye olurken mars savaşçısı için
4 kere daha 1.ci olmam gerek
4 kere daha 1.ci olmam gerek
PrensesMars- Katılımcı Üye
-
savaşçı :
ruh hali :
valla bende ümitsizleştim o 500 puan kim ben kim hayatta toplayamam o kadar puanı
usagi ile momoro- Moderatör
-
ruh hali :
Madalyalar :
ya arkadaşlar çok karamsarsınız toplarsınız siz gereken puanları merak etmeyin =)
usagi ile momoro demiş ki: valla bende ümitsizleştim o 500 puan kim ben kim hayatta toplayamam o kadar puanı
Ümitsizleşmene gerek yok sen zaten moderatörsün.
Sailormoon-usagi- Baş Moderatör
-
savaşçı :
ruh hali :
Madalyalar :
senin 155 puanın var diye rahatsın sen ya biz napcaz??Sailormoon-usagi demiş ki:usagi ile momoro demiş ki: valla bende ümitsizleştim o 500 puan kim ben kim hayatta toplayamam o kadar puanı
Ümitsizleşmene gerek yok sen zaten moderatörsün.
hadi etkinlikler gelsin
PrensesMars- Katılımcı Üye
-
savaşçı :
ruh hali :
1 sayfadaki 1 sayfası